Haydi Söz Sende

Ataşehir Anaokulumuzun avantajlı kayıt imkanlarından yararlanmak için lütfen formu doldurunuz.
    Haydi Söz Sende

Mavi Balon Anaokulu Öğrencileri arkadaşlarına sunum yaptılar. Yaptıkları sunumlarla kendilerini sınıf içerisinde kanıtladılar.

Mavi Balon Anaokulu olarak “Haydi söz sende ” çalışmasına ilk olarak Mina Levent arkadaşımızla başladık. Arkadaşımız anlatacağı konuyu ailesi ile birlikte araştırarak bize bir sunum hazırladı. Sunum yapacağı konu gezegenler idi.

Konu ile ilgili materyaller  hazırlamıştı. Bu etkinlikle kürsünün arkasına geçip öğretmenlerimiz gibi konu anlatmak çokta zor değilmiş. Bu sayede hem kendimize olan güvenimiz arttı, hem de araştırma yaparken öğrenmenin daha kalıcı olduğunu gördük.