Bilgin Balonlar Uzaya El Attılar

İçerenköy Anaokulumuzun avantajlı kayıt imkanlarından yararlanmak için lütfen formu doldurunuz.
    Bilgin Balonlar Uzaya El Attılar

Bilgin balonlar bu ay uzay dünya ve gökyüzü konusunu ele alarak çeşitli etkinlikler yaptılar.

Bilgin balonlar bu ay uzay dünya ve gökyüzü konusunu  ele alarak çeşitli etkinlikler yaptılar. Etkinliklerimizden ilki uzay  mobilleri hazırlamak.

Bilgin balonlar uzaya el attılar… Hazırladıkları proje ile dikkatleri üzerlerine toplayan bilgin balonlar 6 yaş hazırlık ögrencileri dünya güneş ve uzay ile yaptıkları mobillerle harika bir gösterim  sundular.
    Minik öğrenciler büyük ilgi gösterdikleri uzay köşesinde gece ve gündüzün oluşumu, güneş ve ayın dünya için önemi dünyanın kendi ekseninde ve güneş etrafındaki hareketlerini uygulamalı olarak gösterdiler.

Dünyamızı ve gezegenlerimizi daha yakından eğlenceli bir şekilde öğreniyorlar. Uzay ile ilgili yaptıkları  çalışmalarda uzay ve uzay ile ilgili bilgileri oynadıkları oyunlarla ve etkinlik çalışmalarıyla uzay konusunda keyifli vakit geçirdiler.

Uzay köşesini oluşturan bilgin balon öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları gezegen maketleriyle de sergilerini zenginleştirdiler.

Gelecekte uzay bilimiyle uğraşmak istediklerini ifade ediyorlar.