Comenious Projemiz

Comenious Projemiz

Yabancı Dil Eğitim Seviyesini Arttırmak isteyen Kolejimiz öğrencilerine Yurt Dışı Eğitim imkanları sunuyor.

Okulumuz özellikle yabancı dil eğitiminde kaliteyi arttırmayı hedeflemektedir. Öğrencilerimize yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi açısından Comenious projesi yürütmekteyiz. Proje kapsamında İngiltere’deki bir okul ile ortak eğitim çalışmaları düzenledik.

Eğitimin İngiltere’de yapılan bölümüne katılan öğrencilerimiz geleneksel Türk Oyunlarını İngiliz yaşıtlarına tanıtarak İngilizceyi yaşayarak aktif olarak kullanmışlardır. Projemizin ikinci ayağında ülkemize gelen İngiliz öğrenciler kendi çalışmalarını okulumuz öğrencilerine sundular.

Bu çalışmalar yoluyla yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi, yaratıcılık, girişimcilik ve İngilizcenin aktif kullanımı hedeflenmiştir.