İngiltere Yaz Kampımız

İngiltere Yaz Kampımız

Öğrencilerimiz İngiltere’de hem İngilizce öğrenerek hem de eğlenerek yaz tatillerini değerlendirdiler.

Kız öğrencilerimizle İngiltere’de İngilizce eğitim ve aktivitelerin iç içe olduğu bir yaz kampı düzenledik. Hem İngilizce öğrenerek hem de eğlenerek yaz tatili geçirmelerine olanak sağlayan bu programa katılan öğrencilerimiz İngilizce pratik yapma fırsatını derslerin dışında da sıkça buldular. İngiltere’nin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettik.

Programa katılan öğrencilerimiz evden uzak kalmanın ve kendi sorumluluğunu taşımanın nasıl olduğunu,  arkadaşlık ve dayanışma duygularının önemini öğrendiler. Yabancı dil bilmenin önemini yaşayarak kavradılar ve unutulmayacak tecrübelerle geri döndüler.