Ortaokul

Ortaokul

Başarıya emin adımlarla…

Bilgiçağı Ortaokulunda eğitim yaparak,yaşayarak ve deneyerek öğrenmeye dayalıdır.Öğrencilerin çevre ile iletişime girerek gözlem,keşif, araştırma ve inceleme yaparak öğrenmeleri temel ilkedir.Okullarımızda ortaokul çağındaki bir öğrenci,“yaşam boyu öğrenme” kültürü kazandırılarak“çok yönlü zekâ” kuramı çerçevesinde hayata ve lise eğitimine hazırlanmaktadır.

Yabancı Dil Eğitimde Evrensel Boyut

Bilgiçağı Okulları’nda yabancı dil eğitimi ortaokul sıralarında da artan bir yoğunlukta devam etmektedir.Hedefimiz İngilizceyi sadece gramer olarak öğretmek değil, öğrencilerimizi İngilizce konuşabilir hale getirmektir.Ayrıca okullarımızda ortaokulla birlikte seçmeli 2. yabancı dil eğitimi de verilmektedir.

Zengin İçerikli Eğitim Programı

Lise öncesinde önemli bir dönemece giren öğrencilerimize okullarımızda titizlikle oluşturulmuş bir eğitim programı sunulmaktadır. Bu program sayesinde öğrencilerimiz ortaokul sonunda girecekleri sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaktadır.

Bireysel Öğrenci Koçluğu

Öğrencilerimizin başarılarını takip ederek gerektiğinde onları motive edebilmek, zayıf yönlerini geliştirebilmek adına bireysel öğrenci koçluğu yapılmaktadır.

Skype Class Uygulaması

Okulumuzda hem yabancı dil kullanımını arttırmak hem de farklı kültürleri tanımak amacıyla internet üzerinden uluslararası okullarla ortak ders uygulamaları yapılmaktadır.

Sınıflarımız

Bilgiçağı Okulları'nda değişen ve gelişen ihtiyaçlara uygun sınıflarımız bulunmaktadır. Eğitimin en verimli şekilde verilmesini sağlayacak ortam sağlanmaktadır.