Evliya Çelebi İle Dünya Turu

Ataşehir Anaokulumuzun avantajlı kayıt imkanlarından yararlanmak için lütfen formu doldurunuz.
    Evliya Çelebi İle Dünya Turu

Evliye Çelebi ile Dünya Turunda öğrenecek çok şey var. Turumuz Türkiye’den başlayacak ve Dünya’nın bir çok ülkesine gidecek.

Bu projede amacımız; Kendi kültürümüzün ve dünya ülkelerinin kültürlerini öğrenmek,özelliklerine sahip çıkmaktır.Bir varmış bir yokmuş. Uzak diyarların birinde, ülkelerin en güzelinde Evliya Çelebi adında bir gezgin yaşarmış.

Evliya Çelebi adındaki bu gezgin, dünyayı dolaşmaya önce kendi ülkesinden, TÜRKİYE'den başlamış. Bizlerde Evliya Çelebi'ye bu gezide eşlik edecek onunla birlikte farklı kültürleri, farklı insanları, farklı ülkelerin tüm özelliklerini hep birlikte öğreneceğiz.