!-- Page Title ============================================= -->

Sağlık Hizmetleri

Problem değil, ÇÖZÜM; eleştiri değil, MOTİVE ETME; zayıflık değil, GÜÇLÜ YANI BULMA; endişe değil, CESARET odaklı çalışıyoruz.

Sınıf gözlemleri; Çocukları toplumsal ortamda daha iyi tanımak, akranlarıyla ve yetişkinlerle kurduğu ilişkileri, kendini nasıl ifade ettiğini gözlemlemek, davranışlarını değerlendirmek güçlü ve desteklenmesi gerek yönlerini belirlemek amaçlı sınıf gözlemlerini önemsiyoruz.

Bireysel görüşmeler; çocuklar ve velilerle bireysel görüşmeler yaparak çocuğu ve aileyi daha yakından tanımak amacındayız.

Öğrenci- aile oyunları; çocuklar ve ailelerini bir araya getirici aile oyunları düzenleyerek anne baba çocuk üçlüsünün çocuğun ortamında bir araya gelmesini sağlama amacındayız.

Gelişim, zeka, dikkat, olgunluk testleri gibi gerekli testleri uygulayarak çocukların gelişimlerini yakından takip ediyor; çocuğun potansiyelinin yüksek olduğu alanları ve desteklenmesi gereken noktalarını belirliyoruz.

Anne–baba okulu; kapsamında seminer ve workshoplar düzenleyerek ebeveynlerin bilinçlenmesine katkıda bulunuyoruz.